OVER DE RIOOLDOKTER

Mijn naam is Jeurissen Davy , jaren geleden heb ik me verdiept in ontstoppingstechnieken. Deze ervaring heb ik kunnen opdoen bij Simons Frans die me in alles begeleid heeft.
Ik heb de kans gekregen om de firma van de heer Simons over te nemen . De riooldokter heeft hier mee ook verschillende contracten kunnen overnemen van o.a woningmaatschappijen, overheidsinstantie, bedrijven en particulieren .
Daarom heb ik deze uitdaging met beide handen gegrepen en ben ik nu volop bezig met nieuwe investeringen om problemen met rioleringen of afvoer correct op te lossen met de nieuwste apparaten en technieken.

RIOSTEAM.

De Riosteam is een draagbaar rooktoestel dat feilloos lekkages of verkeerde aansluitingen weet aan te wijzen.

FIBERCAM.

De Fibercam is een robuuste camera voor grotere afvoeren en riolen rondom het huis. Geschikt voor toilet afvoeren en rioleringsbuizen van 70 tot 250 mm en neemt haakse bochten in buizen vanaf 100 mm. Dankzij tientallen Led lampjes in de camera kop heeft hij een maximale lichtsterkte.Het bestaat uit een haspel met 60 meter glasfiber duw kabel en een elektronische meter teller.

In het kort leg ik u ook  graag uit met welke materialen De Riooldokter werkt.

AQUAJET.

De Aquajet kan worden ingezet voor het reinigen en ontstoppen van riolen tot een diameter van 350mm. Er is een watertank voorzien van 400 liter en een hogedrukhaspel van 60 meter met radioafstandsbediening.

RIO TRACK PRO.

De Rio Track Pro is een detectieapparaat dat uitgerust is met een 3 tal frequenties. Ook is er een functie voorzien voor het opsporen van stroom voerende en radiokabels. De zender is ingebouwd in een zeer korte kunststof huls en wordt gebruikt met een speciale spuitkop. Met het kompassysteem wordt men heel eenvoudig naar de plaats van de zender geleid, waar men door een druk op een toets zelfs de exacte diepte kan gemeten worden.

SEGMENTVEERMACHINE K50

Voor het ontstoppen van leidingen tot 110mm, met een omkeerbare inductiemotor van 230V en 300 Watt. Met verschillende snijkoppen voor gootsteen, bad, doucheaflopen, ventilatiekokers,…

SEGMENTVEERMACHINE K1500

Voor het ontstoppen van leidingen tot 250mm, met een omkeerbare inductiemotor van 230V en 1500 Watt.

Met verschillende snijkoppen voor afvoerleidingen, rioleringen en industriele toepassingen.

PUTSCHEP

Putschep vierkant is ideaal voor het leegscheppen van putten en kolken.

Contact Form Demo (#1)

Ons Adres

De Wieke Tuin 7

3650 Dilsen-Stokkem

Telefoonnummer

Gsm 0477934774