GEUROVERLAST

Geuroverlast verhelpen

Heeft u last van een vieze rioollucht in huis? En weet u niet waar het vandaan komt? Bel ons direct voor een afspraak om de geuroverlast zo spoedig mogelijk door De Riooldokter te verhelpen!

geuroverlast

Oorzaken van een geuroverlast

Een vieze rioollucht is vaak één van de eerste tekenen dat er rioolproblemen zijn. Wanneer u direct contact opneemt met De Riooldokter via 0477934774 kunt u in het beste geval schade, die door lekkage of andere rioolproblemen ontstaan voorkomen. Er kunnen verschillende oorzaken zijn voor de rioollucht in uw huis of bedrijf. Enkele hiervan zijn:

  • Verstopt riool of afvoer
  • Scheuren in de rioolleidingen, of het breken of verzakken van de leidingen
  • Vochtproblemen of wateroverlast in de kelder of kruipruimte
  • Lekkage in de riolering
  • Boomwortels die in de rioolleidingen zijn gegroeid

 

Lekkage of Verstopping

Indien er problemen van uw afvoerleidingen zijn, is er kans  dat dit bij regenweer extra wordt benadrukt. In geval van een verstopping kan het namelijk gebeuren dat een leiding zichzelf niet meer kan verluchten. Het probleem zit mogelijk in een horizontale leiding , waardoor de inhoud van de leiding continu heen en weer gaat in plaats van  afgevoerd te worden. Bij regenweer komt er is de druk hoger op de waterleiding , waardoor de inhoud ervan zorgt voor vervelende geuroverlast of stank. Op den duur zult u te maken krijgen met water en resten die terugkomen in de afvoerputten en uw toilet.

Bij een lekkage gebeurt in feite iets soortgelijks, alleen is er dan geen sprake van stuwing maar gewoonweg van het lekken van de inhoud van de leidingen. Door het extra water dat door regenweer wordt veroorzaakt, wordt er meer inhoud gelekt waardoor er ineens een geur waarneembaar kan zijn.

In beide gevallen raden wij u aan om de Riooldokter in te schakelen. De riooldokter heeft ruime ervaring met zowel lekkages als verstoppingen en staat direct klaar om u van uw geurprobleem af te helpen. Wij kunnen snel het probleem detecteren en u weer van een huis zonder geurhinder of stank voorzien.

Contact Form Demo (#1)

Ons Adres

De Wieke Tuin 7

3650 Dilsen-Stokkem

Telefoonnummer

Jeurissen Davy

Gsm 0477934774