Ontstoppen Onstoppingsdienst Deriooldokter

Riool , afvoer of toilet ontstoppen

Last van verstoppingen in uw riool, afvoer of wc? Het ontstoppen van het riool is niet alleen een smerig klusje, er komt soms meer bij kijken dan van tevoren wordt gedacht. Bel 0477934774  De Riooldokter verhelpt uw rioolprobleem zo snel mogelijk!

ontstoppen

Wanneer is rioolontstoppen nodig?

Een verstopping van het riool, afvoer of wc kan aan meerdere dingen herkent worden. Enkele aanwijzingen, van een verstopping zijn, het slecht weglopen van water of dat het water weer omhoog borrelt. Meestal is een rioolprobleem ook goed te ruiken. Het ontstoppen van een riool of afvoer is geen prettig klus om zelf te doen. Bovendien is de kans aanwezig dat alleen de verstopping wordt verholpen maar niet de achterliggende oorzaak, zodat de problemen binnen de kortste keren weer terugkomen.

KAPOTTE OF VERSTOPTE LEIDINGEN

Wanneer er een breuk is in de riolering krijg je te maken met verstoppingen, vochtproblemen en geurhinder. Daarom is het belangrijk om tijdig de onstoppingsdienst van de  De Riooldokter te contacteren, zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen aanpakken. Vocht problemen kunnen erger worden en de geurhinder groter. Kapotte leidingen worden zonder probleem vervangen. Dit zal De Riooldokter ook onmiddellijk melden zodat u niet voor verassingen komt te staan.

SPOELT JE BAD LANGZAAM OF NIET MEER DOOR?

Wanneer je je haar wast of scheert verlies je veel haren. Haar in combinatie met zeep zorgt ervoor dat er een haarbal groeit in je afvoerbuizen. Hierdoor zal het water uiteindelijk niet meer kunnen doorlopen, waardoor de afvoer verstopt. Je kan het zelf proberen uit kuisen maar als het probleem echt dieper ligt, doe je beter een beroep op een vakman zoals De Riooldokter

EEN VERSTOPTE RIOLERING LATEN HERSTELLEN  DOOR ONZE ONSTOPPINGSDIENST

Wij beschikken over het nodige materiaal om een cameraonderzoek uit te voeren. Wanneer blijkt dat uw leidingen verstopt zijn kunnen we deze meteen ontstoppen. Zo worden resten zoals vet, kalk, ophopingen verwijderd.

Contact Form Demo (#1)

Ontstoppingsdienst Adres

De Wieke Tuin 7

3650 Dilsen-Stokkem

Deriooldokter

Telefoonnummer

Jeurissen Davy

Gsm 0477934774