REPAREREN

Repareren of vernieuwen

Schade of scheuren in de riolering? Oude riolering laten renoveren? De Riooldokter repareert , renoveert  of vernieuwt uw riolering. Bel 0477934774 De Riooldokter repareert of vernieuwt uw riool zo snel mogelijk!

repareren

Wanneer is riool reparatie of renovatie nodig?

Scheuren of gaten in de riolering worden meestal ontdekt na de reiniging van het riool, maar ook een rioollucht of een lekkage kan duiden op kapotte riolering. De reparatie van een riool of afvoer is geen prettig klus om zelf te doen. Bovendien is de kans aanwezig dat alleen zichtbare schade wordt gerepareerd maar niet de achterliggende oorzaak, zodat rioolproblemen binnen de kortste keren weer terugkomen.

De Riooldokter is gespecialiseerd in het detecteren van achterliggende rioolproblemen, zoals ouderdom, verzakking of aantasting (door boomwortels) van het riool.

Heeft u vaker last van een verstopte afvoerleiding, een verstopte wastafel, gootsteen of wasmachine? Het kan raadzaam zijn om vakkundig te laten nakijken of uw oude riool nog goed genoeg functioneert. De loodgieter kan u hierna adviseren over de problemen.
Het kan nodig zijn dat uw riolering aangepast, vervangen of gerepareerd moet worden door bijvoorbeeld slijtage, ouderdom of verzakkingen.
Denk bijvoorbeeld aan een lek dat in de riolering zit door slijtage. Het kan ook zijn dat een deel van de riolering is verzakt en dat het water niet meer naar het hoofdriool kan spoelen.
De Riooldokter zorgt ervoor dat u van al uw problemen af bent tegen een aantrekkelijke en eerlijke prijs.

Contact Form Demo (#1)

Ons Adres

De Wieke Tuin 7

3650 Dilsen-Stokkem

De Riooldokter

Telefoonnummer

Jeurissen Davy

Gsm 0477934774