Ontstoppingsdienst Maasmechelen

Davy Uw ontstoppingsdienst specialist in Maasmechelen

pijl

Ontstoppingsdienst Maasmechelen

De ontstoppingsdienst van Deriooldokter.be levert al meer dan 10 jaar vakwerk op het gebied van ontstoppingen. Davy werkt met een perfecte uitrusting en natuurlijk met aandacht voor het milieu. Niet-dringende ontstoppingen worden tijdens de normale kantooruren gedaan. Zou er echter een noodgeval zijn dan kan je dag en nacht rekenen op onze ontstoppingsdienst.

Verstopte afvoer

Ontstoppingsdienst Prijzen

Wij werken met duidelijk afgesproken ontstoppingsdienst prijzen. U krijgt van ons vooraf een duidelijke prijsindicatie. U mag rekenen op onze jaren lange ervaring. Uw verstopping heeft voor ons geen geheimen meer. 

Ontstoppen en oorzaak behandelen

Eerst wordt er nagegaan waar de verstopping zich exact bevind. Dit kan met camera detectie gebeuren indien nodig. Dan wordt de verstopping aangepakt. Daar blijft het natuurlijk niet bij. De oorzaak van de verstopping dient ook aangepakt te worden. Is een herstelling noodzakelijk dan kunnen wij  ook deze herstelling van de riolering  uitvoeren. Service dat is wat U als klant verwacht!

Oorzaken verstoppingen

 

Er kunnen veel oorzaken zijn die tot een verstopping kunnen leiden.

Badkamer  zeepresten  en haren

In de badkamer zijn haren en zeepresten die voornamelijk zorgen voor de verstopping. Het water stroomt nu eenmaal sneller weg dan de producten zoals conditioner en de  shampoo. Een regelmatige reiniging en onderhoud van deze afvoer en leidingen is dan ook wenselijk om erger te voorkomen. 

Keuken vetten 

Er worden al eens etensresten en vetten weggespoeld via de gootsteen. Echter dit kan natuurlijk tot nare gevolgen leiden en een verstopping als gevolg. Spoel daarom zeker geen vetresten weg via je gootsteen. Een zeefje kan ook veel erger voorkomen. Is de afvoer van je gootsteen toch verstopt dan weet de riooldoker er natuurlijk raad mee. 

Toiletten geurblokjes en vochtige doekjes

Vochtige doekjes heb je tegenwoordig die afbreekbaar zijn, toch gebeurt het dat deze tot een verstopping leiden. Eer dat deze vochtige doekjes afbreken duurt een hele tijd. Het kan dus gebeuren dat je vochtige doekjes toch een prop vormen in je leiding, waardoor een ontstopping van je leidingen dient plaats te vinden. 

Verstoppingen buitenhuis

Boomwortels die ingroeien kunnen voor de nodige problemen zorgen.  Ook teveel bladeren in de regenpijp of een te zware belasting door het verkeer kan veel ellende veroorzaken. 

Deriooldokter Uw vakman voor ontstoppingen

Ons bedrijf is gelegen in Maasmechelen.  Waardoor we dan ook snel ter plaatse kunnen zijn met onze ontstoppingsdienst voor de verstopping van uw riolering ter verhelpen. 

ONLINE afspraak

Ons Adres

De Wieke Tuin 7

3650 Dilsen-Stokkem

Ontstoppingsdienst deriooldokter

Telefoonnummer

Jeurissen Davy

Gsm 0477934774